Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor een feestje, partij of receptie? We weten nog een leuke
kroeg aan de Uitstraat in Spijkenisse die zich daar perfect voor leent!

Café Merz - Verhuur
Café Merz - Verhuur
glaskring

Cafe Merz kan helemaal van jou zijn!

Op gezette tijden en specifieke momenten is jouw favoriete café af te huren voor feesten, partijen, bruiloften of recepties. De meest geschikte momenten hiervoor zijn zondag en maandagavond, maar in goed overleg zouden we eventueel meer mogelijkheden kunnen bieden. Het huren van Merz is vrij simpel, je geeft gewoon aan wat je wensen en eisen zijn, en wij zorgen ervoor dat we alles zo goed en uitgebreid als jij wilt organiseren en regelen. We werken dus niet met vaste assortimenten of een standaardaanpak, maar bouwen te allen tijde het feestje dat jij in gedachten hebt. Ook als dat betekent dat we ons nergens mee hoeven te bemoeien!

Uiteraard kunnen we op velerlei bases de catering verzorgen en kunnen we je adviseren bij het organiseren van jouw ‘evenement’, bijvoorbeeld door je bij te staan bij het boeken van het entertainment of het verzorgen van aanvullende faciliteiten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Bel of mail dan geheel vrijblijvend even. We vertellen je graag meer!